Du er her: AU Om AU  Aktuelt-Kollega Nyhed

Jeg hedder Tom Gislev

Jeg er ansat som udviklingskonsulent

07.09.2015 | Maja Maria Nielsen

Hvad går dit job ud på?

Overordnet arbejder jeg med online uddannelse. Jeg er tilknyttet Blackboard-teamet, hvor jeg skal deltage i undervisning og udvikling i forbindelse med platformen. Jeg er knyttet til E3U projektet, der handler om at opbygge en efteruddannelse i entrepreneurship for undervisere og til et projekt, der skal lave en fuld online version af et af kurserne på It-vests masteruddannelse. Endelig er jeg også ind over udviklingen af nye undervisningsaktiviteter på Itdd-uddannelsen.

Hvad er du optaget af lige nu?

Jeg er optaget af at undersøge Blackboard Mosaic, som er en mobil app, der skal kunne formidle alle mulige relevante informationer fra f.eks. Studiemetro, AUFind osv. Og at undersøge, den funktion (building block), der giver mulighed for adgang til fuld skala Wordpress-blog inde i Blackboard-miljøet sådan at de studerende kan formidle ud til verden indefra Blackboard, og sådan at verden kan kommentere på de studerendes resultater udenfor Blackboard.

Hvad ved dine kollegaer ikke om dig?

Jeg har været lærer i 15 år, og er nu studerende på Itdd '14, 3. semester. Er gift med Mette og sammen har vi Aksel, som er 8 år. Jeg interesserer mig for god mad, teknologi, computerspil og er en ret habil kapsejler.

 

 

Navne
Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 08.11.2016